0

Allison Espinosa was de eerste Care Pro die we in ons Dallas-kantoor hebben gehuurd. Zodra je haar ontmoet, weet je waarom. Het is niet alleen haar 13 jaar professionele verzorgingservaring, het is de manier waarop ze omgeeft dat haar speciaal maakt. Aangezien iedereen die Allison ontmoet wordt een vriend, is ze Alli voor ons – en voor al haar TV-klanten. We zijn zo blij dat ze op ons zorgteam staan.

1. Heeft u iets over uw familie of achtergrond die u bijzonder gepassioneerd maakt voor anderen?

Absoluut. Mijn jongere zus had haar eerste operatie toen ze oud was-zij heeft 69 tot nu toe gehad. Toen ik klein was, dacht ik dat alle gezinnen weken in het ziekenhuis waren. Ik was altijd rond artsen, verpleegkundigen en patiënten. Dat was mijn normale. Mijn grootmoeder, die Alzheimer had, ging in met mijn familie. Haar bedrijf te houden was mijn werk. Ik was zo opgewonden toen ze me leerde hoe aardappelen schillen. Tot op deze dag, elke keer als ik een aardappel vasthoudt, komt een grootmoeder glimlach door. Mijn ouders waren Thuiszorg Vleminckveld bij mij toen ze naar een huis moest gaan. Oma is ziek en we kunnen het niet meer voor haar zorgen, zei ze. Ik wist dat het tijd was. Zelfs om 6 jaar oud.

2. Hoe kwam u tot zorgverlener?

Toen ik vroeg in de arbeid ging, had mijn werk- en bezorgingsverpleegster Rachel het ongelooflijk veel geduld en nam ik zo’n geweldige zorg voor mij. Ze was ook zwanger en tegelijkertijd als gevolg van mij. Mijn engeldogter overleefde niet, maar soms denk ik dat mijn baby bij mij helemaal was, om mijn richting in het leven te laten zien – om daar te zijn en om anderen te zorgen zoals Rachel voor mij had. Rachel had haar baby en we zijn nog steeds meer dan tien jaar later vrienden. Ik denk dat ik twee grote invloeden had om mijn lot te begeleiden. Misschien is het verlies van mijn baby op sommige manieren bedoeld om me empathie te leren en mij te leiden om mensen te helpen.

3. Waarom heb je Thuiszorg Vleminckveld gekozen?

Ik zag de app en ik werd direct opgewonden. Ik had veel voorzieningen gewerkt, maar er waren veel beperkingen op verpleegfaciliteiten. Je kunt er niet echt van genieten om met mensen te zijn. Het is te hectisch en te veel mensen schreeuwen voor jou. Ik besloot dat ik terug wilde komen in de thuiszorg en ik ontmoette Kathryn die het Dallas kantoor rijdt. Bij andere banen is het altijd nodig dat we lichamen hebben om plekken te vullen. Ze was niet op zoek naar mensen om plekken te vullen. Ze was op zoek naar mensen die graag van anderen houden.

4. Wat hou je het meest van een professionele zorgverlener?

Sounds cliché, maar ik geniet van het verschil dat ik in het leven van iemand kan maken. Als gezinnen verzorgers worden, blijven ze familieleden zijn. Mannen stoppen met mannen zijn, vrouwen stoppen met vrouwen te zijn. Als ik binnenkom en de taken die niemand wil doen, laat ik de andere persoon een echtgenoot of een kind zijn. Ik geef familieleden terug naar hun gezinnen. Dat laat me echt goed voelen.

5. Wat is uw grootste uitdaging in dit werk?

Ik snap het alles in de steek. Mijn ervaring overneemt het grootste deel van de tijd zonder dat ik erover nadenkt. Als reflexen. Het enige wat ik echt kan zeggen, doet me lastig is wanneer iemand iemand met Alzheimer vraagt, waarom begrijp je het niet? Of ik heb je dit een uur geleden zojuist verteld. Mensen die niet empathisch zijn voor de ellende van een ander, is moeilijk voor mij om te kijken.

6. Wat is het geheim van een goede relatie tussen een zorgverlener en een klant?

Voltooi eerlijkheid. En dat brengt wederzijds respect op. Niemand wil iemand in hun huis hebben die nep zal zijn. Als een Care Pro niet houdt van wat ze doen, kan de klant het voelen. Zij willen iemand die eerlijk kan praten over wat er aan de hand is en hen als echte mensen behandelen.

7. Zal u met ons een belonend moment delen dat u als Care Pro hebt gehad?

Onlangs heb ik hard gewerkt om een ​​bedgebonden man schoon te maken. Het duurde een goed uur. Ik was echt moeite en zweten, en hij was ongemakkelijk. Ik was tegen hem aan het praten en probeerde hem te laten voelen, maar hij zei geen woord. Toen ik klaar was, keek hij me aan en zei zachtjes, bedankt. En ik herinner me me zo goed om hem te helpen. Die twee woorden maakten dat allemaal de moeite waard. Alle zorgverleners hebben zo kleine momenten en zij voeden je ziel.

8. Wat vind je leuk om buiten het werk te doen?

Altijd altijd, altijd in de sportschool. Ik loop op de obstakelbaan race. Breien. Haak. Spend tijd met mijn kleine meisje en mijn vrienden. Slaap soms.

9. Noem een ​​ding over u die mensen zou kunnen zeggen WOW!

De meeste mensen weten niet dat ik heel goed met een pijl en boog ben. Ze maken me niet aan het maken van een samengestelde kruisboog, maar ik ben een heel ongelooflijk schot. Ik ga naar het bereik en pijl na de pijl schieten. Het helpt me te ontspannen en te concentreren. Bijna meditatieve.

10. Wat verzamelt u?

Gemakkelijk. Koffie mokken. Ik houd van koffiemokken. Als mijn vrienden reizen, brengen ze me altijd terug, die zij denken dat ik misschien zou willen. De enige regel is dat je daar echt moet zijn, niet alleen doorheen. Ik heb ongeveer 150 tot nu toe. Nu weet je mijn zwakte. ☺

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.