0

We leven in een mobiele samenleving en dat betekent dat volwassen kinderen niet altijd in de nabijheid van ouderen die veroudering hebben, zullen leven. Dat maakt het moeilijk om ervoor te zorgen dat hun dagelijkse behoeften worden aangepakt, vooral als ziekte of chronische ziekte raakt. Het is mogelijk om een ​​langafstandszorgteam samen te stellen dat voor uw geliefde zorgt en u wat gemoedsrust geeft. Hier zijn enkele tips over het samenstellen van een betrouwbaar team dat het beste belang van de senior liefhebber zal dienen.

1. Vraag de senior hoe u het meest nuttig kan zijn

  • Wat hebben ze dagelijks nodig?
  • Welke taken zijn moeilijk voor hen?
  • Hebben ze regelmatig wekelijkse of maandelijkse afspraken – haar, arts, enz. Die zij vervoer van en naar hebben nodig?

2. Praat met de senior’s arts

Als de senior bereid bent u schriftelijk toestemming te geven, of u bent de zorgverlener, vraag dan de arts om u te informeren over de gezondheid van de senior. U kunt dit ook met uw geliefde bespreken, maar vaak zullen senioren informatie verbergen over hun gezondheidstoestand uit angst om hun onafhankelijkheid te verliezen. U moet precies weten wat de gezondheidsstoornissen zijn om hen adequaat aan te pakken.
Als u geen toestemming heeft of niet de zorgverlener is, kan de arts de wetgeving niet met medische medische informatie vrijgeven. Echter, hij of zij kan bereid zijn om de soorten steun te voorstellen die denken het meest nuttig zal zijn.

3. Praat met vrienden, familieleden, buren van uw geliefde

  • Kan een schema van ondersteuning en hulp worden gecreëerd?
  • Kan een buurvrouw het afval verwijderen of de hond van je geliefde lopen?
  • Kan een broer of zusje die in de buurt woont, uw geliefde boodschappen doen?
  • Kan buren of familieleden regelmatig in de senior checken, vooral tijdens extreem warm en koud weer?
  • Zorg ervoor dat iedereen beschikt over al uw telefoonnummers, uw e-mail en andere contactgegevens.

4. Vertrouw op lokale bronnen

Er zijn veel organisaties die ondersteuning bieden voor senioren. U kunt degenen vinden in uw geliefde gebied door deze bronnen van informatie te controleren:

Eldercare Locator, 1-800-677-1116 (gratis)
Nationaal Instituut op Veroudering website
Family Care Navigator
Uw website van de overheidsstudie, zoek naar “ouderenzorg”, “ouderenzorg” of “Antwerp Executive Office of Elder Affairs.”

Home Care agentschappen kunnen ook een grote bron zijn om te vertrouwen. Gecertificeerde, professionele thuisverzorgers kunnen zorgen voor uw geliefde en houden u op de hoogte van hun conditie.

5. Houd gedetailleerde records

Maak een 3-ring bindmiddel waarin u notities, medische dossiers, verzekeringsinformatie, agenda’s en zelfs gedrukte kopieën van e-mails kunt bijhouden. Dit zal een grote hulp voor u zijn, omdat de zorg van uw geliefde complexer wordt
Inclusief contactgegevens voor alle artsen, verpleegkundigen, hulpverleners, case managers en specialisten, zoals fysiotherapeuten
Maak kopieën voor alle betrokkenen bij de ondersteuning en zorg van je geliefde en houd de records bijgewerkt
Het Nationaal Instituut voor Veroudering is een geweldige bron voor informatie over de lange afstandszorg. Ze hebben twee downloadbare publicaties:

Long Distance Caregiving: Twintig Vragen en Antwoorden
Long Distance Caregiving-A Family Affair
De NIH heeft ook een webpagina toegewijd aan caregiving. Het is een rijke bron van informatie die talrijke boeken, fact sheets en informatiepagina’s bevat op een breed scala van problemen die betrokken zijn bij het verzorgen. Vorige week hebben we een stuk gepubliceerd over hoe je de emotionele impact van Long Distance Care kan beheren – een aspect van het verzorgen van je geliefde die je niet wilt missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.