Consumenten worden steeds meer betrokken bij hun beslissingen in de gezondheidszorg, waardoor ze meer vragen stellen. Veel van deze vragen zijn gerelateerd aan de behoeften van ouderen en worden gericht aan mensen die niet noodzakelijkerwijs uitgerust zijn om ze te beantwoorden.

Terwijl de meeste vertrouwde adviseurs een zekere mate van comfort hebben op het vlak van zaken zoals het plannen van landgoed en het beheer van klantenportefeuilles, is het vaak een ander verhaal om ervoor te zorgen dat oudere klanten gezond en veilig zijn in hun huizen.

Al bijna 50 jaar heeft het Thuiszorg Vleminckveld franchise-netwerk thuiszorg verleend om senioren te helpen bij het behoud of verbeteren van hun levenskwaliteit. Van een eerste beoordeling tot het leveren van de hoogste kwaliteit van dienstverlening, helpen Thuiszorg Vleminckveld-professionals u om informatie, diensten en gezondheid van uw klanten op een manier te brengen die u beschermt en uw klantenbronnen optimaliseert.

We hebben een handige discussiegids voor vertrouwde adviseurs voorbereid om te gebruiken in overleg met hun klanten. Het is ontworpen om adviseurs te helpen bij het identificeren van problemen van belang en de gevolgen van de verschillende zorgkeuzes die beschikbaar zijn op lokale Thuiszorg Vleminckveld franchise locaties te vergelijken.