You Have the Right to Choose Your Home Health Care Service Provider

De federale ziekenhuiswet garandeert het recht van een persoon om de thuiszorgverlener te kiezen die hij of zij in hun huis wenst na ontslag uit een ziekenhuis. Dit is een belangrijke gezondheidszorg en we begrijpen hoe moeilijk deze beslissing kan zijn.

Er zijn veel opties beschikbaar voor het verkrijgen van zorg, en wij respecteren uw recht om de diensten te kiezen die voldoen aan uw unieke thuiszorgbehoeften. Als u uit een ziekenhuis wordt ontslagen, moet de ontslagplanner samenwerken met u en uw gezin om uw individuele huisverzorgingsbehoeften te begrijpen op basis van uw conditie en verwachte herstel.

Als huisverzorging wordt aanbevolen en u bent verzekerd via Medicare, is het ziekenhuis verplicht om u een lijst te geven van alle huisverzorgingsagentschappen die u thuis kunnen dienen, in aanvulling op ziekenhuis gesponsorde of eigendom huisverzorgingsdiensten. Het is uw keuze om te beslissen wie in uw huis komt en voor u zorgt.

De gebalanceerde begroting van 1997 verbiedt discriminatie van post-ziekenhuisverwijzingen naar gezondheidsinstanties in huis en andere entiteiten.

SEC 4321 getiteld “NONDISCRIMINATIE IN POST-HOSPITALE REFERENTIE NAAR HUISHOUDELIJKE ORGANEN EN ANDERE ENTITIES” betreft de melding van de beschikbaarheid van thuisgezondheidsbureaus en andere entiteiten als onderdeel van het kwijtingsplanningsproces. Deze sectie is gewijzigd om toe te voegen: “In overeenstemming met artikel 1802 wordt in het ontheffingsplan geen gekwalificeerde dienstverrichter die de posthospitaal gezondheidsdiensten in het ziekenhuis mag verschaffen, aangewezen of anderszins beperken en elke entiteit aan wie het individu wordt verwezen waarnaar het ziekenhuis een openbaar gemaakt heeft Financieel belang “.

In het kader van het ontslagplanningsproces moeten ziekenhuizen “de beschikbaarheid van thuishulpdiensten omvatten door personen en entiteiten die deelnemen aan het Medicare-programma en die het gebied bedienen waarin de patiënt woont en dat het verzoek door het ziekenhuis wordt vermeld als beschikbaar.”

Onthoud, het is uw recht om uw huisarts zorgverlener te kiezen.